Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، مهدی اسماعیل بگی درباره روند اجرای تفاهم نامه صدور ایساکوکارت، توضیح داد: حدود یک ماه و نیم گذشته این تفاهم نامه با شرکت ایساکو امضاء شد که در آغاز فرآیند حدود ۵ هزار راننده تاکسی به شرکت ایساکو معرفی شدند؛ اما در ابتدای کار در مجموعه ایساکو مشکلی به‌وجود آمد که باعث توقف اجرای این تفاهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در ادامه اضافه کرد: مجموعه پشتیبانی شرکت ایساکو به مشکل برخورده بود و همین امر باعث شد تا اجرای فرآیند آنطور که باید با سرعت پیش رود، پیش نرود.

اسماعیل بگی ضمن اشاره به برگزاری جلسه طی چند روز گذشته به منظور تعیین تکلیف موضوع با شرکت ایساکو، بیان کرد: در نتیجه این مجموعه قول داده تا طی دو هفته آینده فرآیند صدور ایساکوکارت را با سرعت آغاز کند.

وی با تاکید بر اینکه درحال حاضر ۲۱ هزار راننده تاکسی به شرکت ایساکو معرفی شده‌اند، گفت: در اطلاع هستم که مدیران این شرکت به صورت جدی مشکل را پیگیری کردند و درحال حاضر مشکل به‌وجود آمده در شرکت ایساکو، برطرف شده است. امیدواریم که پیش از آغاز سال جدید بخشی از نیازهای تاکسیرانان شهر تهران در این رابطه تأمین شده باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران درباره واکسیناسیون رانندگان تاکسی نیز توضیح داد: سازمان طرحی در دو بخش برای واکسیناسیون اجرا کرد. طرح نخست مربوط به نصب کارت واکسن روی شیشه خودرو بود و طرح دوم شامل برخورد با تاکسیرانانی می‌شد که برای واکسن اقدام نکرده بودند.

اسماعیل بگی درباره تاکسیرانانی که کارت واکسن را روی شیشه خودرو نصب کرده‌اند، گفت: تیم‌های نظارتی در پایانه‌های مختلف سطح شهر حضور می‌یابند و براین مسئله نظارت می‌کنند؛ البته در این میان برای اینکه امرار معاش و فعالیت تاکسیرانان ضربه نخورد، کارت واکسن از طریق بازرسان در برخی نقاط و دفاتر تاکسیرانی در پایانه‌ها برای رانندگانی که واکسن زده‌اند اما کارت را دریافت نکردند، صادر می‌شود.

وی درباره عدم واکسیناسیون بیش از ۵ هزار راننده تاکسی شهر تهران در ماه گذشته، بیان کرد: در همین مدت اعلام شده آمار رانندگانی که از دریافت واکسن خودداری کرده‌اند، کاهش یافته و درحال حاضر به حدود ۴ هزار راننده رسیده است؛ یعنی بیش از یکهزار راننده تاکسی در همین مدت واکسن کرونا زده‌اند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران درباره به مابقی تاکسیرانانی که هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند، گفت: تیم‌های نظارتی در معابر و پایانه‌ها درحال گشت زنی هستند و خودروی تاکسیرانی که واکسن نزده، تا زمان دریافت واکسن متوقف می‌شود. اگر هم تاکسیرانی تمایل به واکسن نداشته باشد، امکان فعالیت نخواهد داشت و پروانه تاکسیرانی او ابطال خواهد شد چرا که تمدید پروانه منوط به واکسیناسیون است.

به گفته اسماعیل بگی؛ کد ملی تاکسیرانانی که واکسن زده و نزده‌اند در دست سازمان تاکسیرانی است؛ بنابراین راننده‌ای که واکسن نزده به صورت خودکار و سیستمی، پروانه فعالیتش صادر و تمدید نخواهد شد.

وی با اعلام اینکه حدود ۳ تا ۴ درصد تاکسیرانان هنوز واکسن نزده‌اند، افزود: اما اینکه حدود ۹۶ درصد از یک جامعه ۸۰ هزار نفری اقدام به واکسیناسیون کرده‌اند، بسیار خوب است.

بنا براعلام سایت شهر، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در پایان اعلام کرد: متأسفانه طی آغاز شیوع کرونا تاکنون، بیش از ۸۰۰ راننده تاکسی جان باخته و ۸۰۰ خانواده ضایعه دیده است. سلامت تاکسیرانان  اهمیت دارد و مسافران هم باید در صورت استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی نظیر تاکسی، واکسن زده باشند.

منبع: الف

کلیدواژه: هزار راننده تاکسی شرکت ایساکو اسماعیل بگی زده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۲۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  •  واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط تاکسی
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • برخورد ­سازمان تاکسیرانی شهر تهران با تخلفات در افزایش نرخ کرایه ها
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند